KINTO Flex – et av NORGES BESTE bilabonnement!

KINTO Flex – et av NORGES BESTE bilabonnement!

0

av KINTO Flex den 23.03.22

Sist oppdatert 15.02.23 13:51

Inntil nylig hadde man i praksis kun to valg hvis man ønsket å disponere bil hele døgnet, hele året; enten å kjøpe eller lease. Nå er bilabonnement blitt et tredje alternativ. Bilabonnement går også ofte under betegnelsen «månedsleie», og kan betegnes som bilverdenens svar på Netflix.


Hva er bilabonnement?

Bilabonnement skiller seg på flere områder fra tradisjonelle alternativer til å eie bil som lån og leasing: Stikkordet er «flexibilitet», du kan selv bestemme hvilken biltype du ønsker å benytte, det er ingen bindingstid og muligheten for å bytte bil i perioden er hos de fleste tilbyderne gratis og en del av tjenesten. I tillegg er alle faste kostnader inkludert; forsikring, service & vedlikehold, dekkskift og kanskje den største og verste – verditap. Dette gir forutsigbarhet ved bruk av bilen og man kan tilpasse kostnadsnivået til ditt behov og bruk. Kan minne litt om bildeling kan mange tenke, men i motsetning er bilen alltid tilgjengelig via bilabonnement. Det blir på en måte som å «eie» en hel park med biler.

De siste årene er det flere aktører som har kommet inn på markedet. Noen frittstående mens andre er eid av større profesjonelle bilaktører. I forbrukerrådets test kommer det frem store variasjoner i tilbudet av tjenesten, priser og noen fallgruver. En av vinnerne i testen er KINTO Flex. De samarbeider med Toyota og Lexus og deres forhandlerapport for ut/innlevering, service & vedlikehold samt dekkskifte. Med et abonnement hos KINTO Flex krever det ingen innskudd og det er ingen bindingstid. I tillegg er alle uforutsette kostnader borte ved hjelp av garanti, service og vedlikehold, samt at bilene er av den nyere sorten – maks 3,5 år. Det gjør det veldig enkelt og forutsigbart å «eie» bilen, samt at bekymringer for verdifall og utfordringen med et salg eller innlevering av en leasingbil er ikke eksisterende. I tillegg har KINTO Flex klart å skape enda mer forutsigbarhet for kunden ved en «Tilbakeleveringsforsikring» - har du skade på bilen som du ikke har hatt mulighet til å fikse eller ikke lagt merke til vil du fortsatt kunne benytte forsikringen når du leverer tilbake bilen, og alt man betaler er en egenandel. I tillegg har KINTO Flex kun 30 dagers oppsigelse og fri bytte av bil i abonnementsperioden, det gir god fleksibilitet og muligheten tilpasse brukers behov på raskt. Les om fallgruvene ved leasing her

KINTO Flex alt inkludert

Hva koster det

I forbrukerrådets test kommer det frem at det er store variasjoner i markedet, hvor alle har ulike pakker å tilby kundene sine, samt at prisene varierer. Hva det koster eller hvem som er billigst av leasing, lån og abonnement er det vanskelig å trekke en konklusjon på, rett og slett fordi bilabonnement inneholder mange fordeler som ikke uten videre kan prissettes. Det som er viktig er å sjekke vilkårene og vite hva man må betale ekstra for. De som har mest inkludert og færrest tilvalg gjør det enklere og mer forutsigbart å velge. Hos KINTO Flex får du mulighet til å velge mellom alle bestselgerne fra Toyota og Lexus, alle priser er inkludert 1500 km pr måned med rollover, forsikring, service og vedlikehold, samt dekkoppbevaring med sesong skift. I tillegg får du prisgaranti, dvs at du kun betaler prisen du avtalte ved oppstart uansett om det skulle bli foretatt noen endringer mens du abonnerer.

Neste gang du skal ha bil

Om det er for en kort eller lang periode er det en stor fordel å ha fleksibilitet. Ingen vet hva som lurer rundt neste sving og før man vet ordet av det kan man ha blitt hytteeier, samboer eller en ekstra i familien. Da e det godt å vite at det finnes en tjeneste som har tatt høyde for dette, som levere fleksibilitet og forutsigbarhet til det å ha bil. Bilabonnement er på kort tid blitt en etablert tjeneste med profesjonelle aktører, et godt utvalg av bilmodeller, forutsigbarhet og som har tatt «eierskap» til det neste nivå. Forbrukerrådet trekker ingen konklusjon, men uttaler at «abonnement på bil kan bli en tøff konkurrent til eie eller leasing». Les mer om bilabonnement fra KINTO Flex

Se utvalget av biler

Kilde: Test kan leses i sin helhet her; www.forbrukerradet.no Dato: 8.mars 2022

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.