KINTO Flex Bilabonnement - flexibelt, forutsigbart og veldig praktisk

KINTO Flex Bilabonnement - flexibelt, forutsigbart og veldig praktisk

0

av KINTO Flex den 03.06.22

Sist oppdatert 16.02.23 09:37

Abonnere på bil

I dag abonnerer vi på alt fra musikk på Spotify, underholdning på Netflix og HBO Max til hjemlevering av mat til oss selv, hunden og katten. Fordelen er at vi skal få en så praktisk og sømløs hverdag som mulig. Hvorfor ikke abonnere på bil, også?

Et bilabonnement til en fast pris i måneden gjør bilholdet trygt og forutsigbart. Du slipper å tenke på verditap, lånekostnader, forsikring, dyre servicer eller om bilen trenger nye dekk. Alt dette er nemlig inkludert i den faste prisen!

Kinto family

Dette får du som bilabonnent

Du slipper å betale innskudd.

  • Du trenger ingen startkapital for å opprette et Kinto-Flex bilabonnement. Du signerer avtalen, henter bilen og kjører avsted. Dessuten slipper du å låne penger fra banken og låse opp kapital. Da stiller du bedre rustet om du for eksempel skal kjøpe hus eller leilighet.

Kort bindingstid.

  • Du kan ha bilen akkurat så lenge du måtte ønske. Med KINTO Flex er det heller ingen oppstartskostnader, og det er bare 1 måneds oppsigelsestid.

Bytt bil ved behov.

  • Dersom bilbehovet skulle endre seg, kan du enkelt bytte til en annen bil. For eksempel om du vil leie en større bil i sommerferien, når du skal på tur med familien eller om familien blir større og du trenger mer plass. Bytt til en bil som passer ditt behov! Vi har alt fra mindre bybiler, via SUVer til flerbruksbiler med 9-seter. Utvalget er i hovedsak hybrid-, plug-in- og elbiler.

Dekkskifte og dekkhotell.

  • Her sparer du både tid, plass og ikke minst ryggen! Skifte av hjul og lagring er alltid inkludert i abonnementet. Da er det bare å svinge innom hver vår og høst. Vi sikrer at du alltid har gode og trygge dekk på bilen, og samtidig sparer du penger på å måtte kjøpe nye.

Forsikring.

  • Forsikring av bilen er inkludert i vårt bilabonnement. Dermed slipper du å tenke på et eventuelt bonustap ved skade. Egenandelen er på 6000 kroner.

Service.

  • Service og generelt vedlikehold som for eksempel EU-kontroll av bilen, er inkludert. Hos oss får du alltid en bil som har vært gjennom kontroll på et av våre autoriserte Toyota- eller Lexus-verksteder. Det gir deg en ekstra trygghet langs veien.

Verditap.

  • Du kan glemme all usikkerheten rundt verditapet på bilen. Dette er noe mange ikke tar med i beregningen når de ser på totalkostnadene ved et bilhold. For om du skulle ha kjøpt en ny bil, er dette gjerne den største utgiften av dem alle.

Det eneste som ikke er inkludert, er utgifter til drivstoff, lading og parkering. Bompenger og fergebilletter som går via autopass, vil bli fakturert sammen med det vanlige månedsbeløpet. Ellers er alt inkludert!

Du kan også få bilen du ønsker å abonnere på levert hjem eller til din arbeidsplass, om det er ønskelig.

SE VÅRT UTVALG HER


Velg et bilabonnement neste gang

Et bilabonnement passer altså bra for deg som trenger en bil, men samtidig ønsker at bilholdet skal være fleksibelt og forutsigbart. At du ikke binder deg økonomisk over lang tid, har en fast pris å forholde deg til hver måned, og du har bare en kort bindingstid - er noen av de største fordelene med et bilabonnement.

Det at du kan bytte til en annen type bil for en periode, - når du har behov for det, eller å få dekkene skiftet inkludert oppbevaring på dekkhotell,- er andre praktiske fordeler som er inkludert!

Du kan også få bilen du ønsker å abonnere på, levert hjem eller til din arbeidsplass, om det er ønskelig.

Vi er tilgjengelige på chat og mail. Ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på vedrørende bilabonnement. Vi hjelper deg gjerne.

Denne nettsiden benytter cookies – ved å godta dette bidrar du til å hjelpe oss med å forbedre og tilpasse tjenesten.